Route Antwerpen

Conciente Antwerpen :

Haantjeslei 101 te 2018 Antwerpen

 

Met openbaar vervoer naar Antwerpen

  • Neem de trein tot Antwerpen – Berchem. Wandel naar de Statiestraat en neem bus 30 ‘Antwerpen Zuid-Borgerhout-Berchem-Zuid’ richting Berchem-Zuid (er is een bus iedere 20 minuten). Afstappen aan de halte Markgravelei-Fransenplaats. Wandel de Pyckestraat in tot aan het kruispunt met de Haantjeslei. Ga rechts de Haantjeslei in en u vindt op nummer 101 de praktijk.
  • Er zijn verschillende bussen die op wandelafstand van de praktijk stoppen. Neem halte Lange Lozannastraat – Ballaerstraat. Neem vervolgens de Ballaerstraat tot aan de eerste straat links (Haantjeslei). Op de linkerzijde vindt u op nummer 101 de praktijk.
  • Er zijn verschillende trams die op wandelafstand van de praktijk stoppen. Meer informatie kan u vinden op de site van De Lijn. (http://www.delijn.be/).

Vanuit Gent naar Antwerpen

E 17 richting Antwerpen. Op de ring van Antwerpen neemt u onmiddellijk na de Kennedytunnel afrit 5a ‘Het Zuid’. Blijf vervolgens links aanhouden op de afrit. Op het einde van de afrit gaat u door de Bolivartunnel onder het nieuwe Justitiepaleis. Aan het eerste kruispunt met lichten gaat u onmiddellijk rechts. Neem vervolgens de tweede links, altijd rechtdoor tot aan de Pykestraat links. De eerste rechts is de Haantjeslei en praktijk vindt u op nummer 101.

Vanuit Brussel-Hasselt-Nederland naar Antwerpen

Neem de ring van Antwerpen richting Gent. Afrit 5a ‘Het Zuid’. Op het einde van de afrit aan lichten naar links (op de linkerzijde passeert u het nieuwe Justitiepaleis). Vervolgens na 200 meter eerste straat rechts (Amerikalei). Voorbij het eerste kruispunt met lichten gaat u onmiddellijk rechts (Belegstraat). Rij vervolgens altijd rechtdoor (passeer Halfmaan-pleintje). De Belegstraat gaat vervolgens over in de Haantjeslei. Op de linkerzijde vindt u op nummer 101 de praktijk.